Nieuws van Bonaire

BIA tekent contract met Accessible Adventures Transportation of Bonaire

Door – Bonaire International Airport (BIA)

Kralendijk – Na de introductie van de Passenger Boarding Ramp voor passagiers met beperkte mobiliteit op Flamingo International Airport in september 2018, is op 23 januari 2019 de overeenkomst voor de operatie van de twee instap platformen met het bedrijf Accessible Ventures Transportation of Bonaire getekend door de heer Mario G. Bikker Interim Technisch Directeur BIA N.V. en mevrouw Maria Engelhardt Managing Director Accessible Adventures Transportation of Bonaire. Nu het administratieve gedeelte is voltooid, beginnen de werken voor het opstarten van de operatie begin februari 2019 om met name aan rolstoel reizigers service te verlenen.

Accessible Ventures Transportation of Bonaire heeft reeds ruime ervaring met deze dienstverlening op de BES eilanden Saba en St. Eustatius en Sint Maarten.

Nogmaals wil BIA de OLB en ZVK bedanken voor de cofinanciering van de instap platformen om Bonaire een stuk rolstoel vriendelijker te maken.

Management BIA

Deel dit artikel