Nieuws van Bonaire

Weekje Bonaire voor maar 239 euro blijkt wat het is: te mooi om waar te zijn

Amsterdam – Een week vakantie in een goed hotel op Bonaire voor maar 239 euro – inclusief de retourvlucht per KLM – lijkt te mooi om waar te zijn. Toch adverteert Corendon vandaag paginagroot in enkele Nederlandse dagbladen met die ongelooflijke lage reissom bij een verblijf in Eden Beach Resort. Een week in het viersterren Delfins Beach Resort kost maar 50 euro meer.

De belofte boven de advertentie ‘Kies maar uit… wij zorgen voor de allerlaagste prijs” lijkt niks te veel gezegd, ware het niet dat er bij de reisorganisatie een fout is gemaakt. ,,We hebben een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding, maar dit is een beetje té veel van het goede”, aldus de woordvoerder van Corendon. ,,Op Facebook hebben we het kunnen corrigeren en hebben we ook een excuusbericht geplaatst, maar in de krant lukt dat niet. Dat gebeurt morgen.”

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo