Nieuws van Bonaire

Deadline voor registratie van jobs voor BON DOET 20 January a.s.!

 

Kralendijk – Het nieuwe BON DOET-seizoen is weer van start gegaan! BON DOET is dit jaar op 15 en 16 Maart aanstaande. Tijdens BON DOET organiseren stichtingen, verenigingen en verzorgingshuizen (NGO’s) een klus of een aktiviteit die wordt uitgevoerd door nieuwe vrijwilligers. Zo krijgen de NGO’s een dagje hulp en veel positieve promotie. Het algemeen publiek kan een kijkje nemen bij een organisatie naar keuze en een dagje vrijwilligerswerk uit proberen. Vele handen maken licht werk en zorgen ervoor dat het nog gezellig is ook!

BON DOET wordt georganiseerd door het NGO Platform Bonaire in samenwerking met het Oranje Fonds. Ook in Nederland, Aruba, Curaçao, Sint Eustatius en Sint Maarten zijn DOET-acties op dezelfde dagen.

De maatschappelijke organisaties kunnen een of meerdere klussen aanmelden op de website www.bondoet.com. Op deze website is alle informatie te vinden in de drie talen Nederlands,  Papiamento en Engels.

Klussen kunnen aangemeld worden tot 21 januari 2019. Het NGO Platform raadt de organisaties aan om niet tot het laatste moment te wachten, omdat er een beperkt budget is voor klusmaterialen. Voor elke locatie kan maximaal USD 650,- worden aangevraagd, afhankelijk van het aantal vrijwilligers voor de job of aktiviteit. Maar op=op!

Voor meer informatie, advies of ondersteuning bij de registratie kunt u geheel vrijblijvend terecht bij het NGO Platform Bonaire, telefoon 717-2366, of op kantoor Kaya Grandi 52c

Rocargo
Deel dit artikel