Nieuws van Bonaire

De eerste “Bonaire Business Borrel” van het jaar in het teken van windsurfen

De eerste "Bonaire Business Borrel" van het jaar in het teken van windsurfen

Foto: Monalisa Domacasse

Kralendijk – Afgelopen donderdag 10 januari vond bij de Islander de eerste Bonaire Business Borrel van het jaar plaats. De borrel, welke al voor de 25ste keer plaats vond, stond in het teken van een sponsoractie georganiseerd door Forsa. Forsa greep deze kans om de lokale ondernemers ervan te overtuigen om financieel bij te dragen aan de organisatie van de PWA Worldcup Freestyle welke zeer waarschijnlijk plaats zal vinden in april dit jaar op Sorobon.

Forsa probeert met dit project alle jeugd op Bonaire te bereiken en uit te dagen mee te doen aan de activiteiten rondom dit wereldkampioenschappen. Tevens zijn de Bonairiaanse windsurfers rolmodellen voor de jeugd en zullen zij de jongeren uitdagen om meer te sporten en ze laten zien hoe je de topsport kunt bereiken.

Tijdens het windsurf evenement dat zal plaats vinden van 9 tot 13 april, zal Forsa sportevenementen organiseren speciaal voor jongeren uit groep 7 en 8 van de basisschool.

Bij de bedrijven was er na de presentatie veel interesse om een financiële bijdrage te leveren. Dit kan nog steeds via deze link.

Deel dit artikel