Nieuws van Bonaire

Adoptiedier “Biba” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : BIBA

Biba is in April 2018 bij ons binnen gekomen via stichting Dierenhulp. Zij hadden Biba gevonden nadat zij gedumpt was samen met haar 6 pups.. Al haar pups waren nadat ze genoeg aangesterkt waren al snel geadopteerd. Biba zit sinds die tijd nog steeds bij ons in de opvang en neemt elke keer de ‘moederrol’ op zich voor pups die zonder moeder bij ons binnen gebracht worden. Maar ook voor Biba wordt het nu tijd om haar gouden mandje te vinden! Biba is lief en sociaal met andere honden, loopt goed aan de riem en is gek op aandacht. Ze is redelijk klein maar kan zeker goed waken! Wie heeft er een mooi plekje voor haar? ❤

 

FKK Animal rescue Flor di Cuba 40 Kralendijk Bonaire Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo