Nieuws van Bonaire

Danny Rojer programma manager bestuursakkoord

Danny Rojer is kandidaat programma manager bestuursakkoord Bonaire. Hij werkt nu nog bij het ziekenhuis Mariadal en heeft daarvoor diverse functies vervuld in de zorgsector in Europees Nederland.

Uit de reacties op de vacature voor de programma manager hebben het openbaar lichaam Bonaire en het ministerie van BZK gezamenlijk een aantal kandidaten geselecteerd waarmee gesprekken zijn gevoerd. Op basis van die gesprekken is Danny Rojer door het openbaar lichaam Bonaire en het ministerie van BZK gekozen als de programma manager.

Zodra nog enkele formaliteiten zijn afgerond kan hij benoemd worden. De datum waarop Danny Rojer start als programma manager wordt in overleg nog vastgesteld. Tot die tijd bereidt Danny Rojer zich voor op zijn nieuwe functie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo