Nieuws van Bonaire

Knops bekijkt vernieuwing van vliegveld Saba

 

Door René Zwart©

1200

Staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties heeft gisteren, begeleid door gedeputeerde Bruce Zagers, een kijkje genomen bij de verbouwing van de terminal van het vliegveld van Saba, Juancho E. Yrausquin Airport.

,,Samen met de succesvolle renovatie van de start- en landingsbaan een grote stap richting een modernere luchthaven en daarmee een boost voor de bereikbaarheid en lokale economie”, aldus de bewindsman.

De renovatie wordt gefinancierd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Vanwege de ultrakorte, tegen een berg aangeplakte baan behoren landingen op Saba tot de spectaculairste van de wereld (foto BZK).

Knops met gezaghebber Jonathan Johnson (links) en de gedeputeerden Rolando Wilson en Bruce Zagers I Foto BZK

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo