Bonaire

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van januari!

Een huis kopen op Bonaire? Wij zetten hieronder de leukste koopwoningen op Bonaire voor je op een rij. Alle makelaars op Bonaire hebben natuurlijk een eigen website waar een uitgebreid aanbod aan koopwoningen op staan. Wij zetten de leukste huizen van deze maand in de spotlight. Wanneer je op de foto van een huis klikt ga je direct naar de makelaars website toe waar je contact kunt opnemen voor meer informatie en waar je meer foto’s en informatie over het huis kunt vinden.

Huis van de maand januari bij Caribbean Homes

Kaya Nikiboko Zuid 3

Een sfeervolle en ruime familiewoning met een mooie tropische tuin aan de rand van het centrum van Kralendijk. De woning bestaat uit twee delen: de hoofdwoning en een studio aan de achterkant van het huis. Deze studio heeft een eigen entree en is perfect voor lange termijn verhuur!

Het huis heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers. De porch grenst aan een prachtige, volwassen tropische tuin met meerdere zitgedeeltes, een terras voorzien van schaduw door een prachtige Kanepa boom en een steenoventje. Tevens grenst aan de tuin een carport ruim genoeg voor twee auto’s. Via deze kant betreedt men de woning. Achterin de tuin staat een berghok met voldoende opslagruimte. 

Bonus! Op de stukken grond links en rechts naast het perceel mag niet gebouwd worden, waardoor u geen direct aangrenzende buren heeft!

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Homes:

Adres : Plasa Reina Juliana 6
Telefoon : +599 717 4686
E-mail : info@caribbeanhomesbonaire.com
Website : www.caribbeanhomesbonaire.com
Facebook : Caribbean Homes Bonaire


Huis van de maand januari bij Sunbelt Realty

Punt Vierkant 75

Schitterende Piet Boon villa met 4 ruime slaapkamers, 3,5 badkamers, tropische tuin, zwembad, garage en is inclusief meubilair !

Rocargo

Alle kamers in deze slim ontworpen villa zijn dusdanig gesitueerd en ingericht dat optimaal kan worden genoten van het buitenleven. Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over waardoor dit object een heus tropenhuis is waarin u en uw gasten optimaal kunnen genieten. Privacy en de meest ideale positie t.o.v de zon zijn gewaarborgd. De zorgvuldige selectie van gebruikte materialen zorgt voor jarenlang zorgeloos en onderhoudsarm wonen in dit “strandhuis”.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sunbelt Realty:

Adres : Kaya Grandi 41
Telefoon : +599 717 6560
E-mail : info@sunbeltbonaire.com
Website : www.sunbeltbonaire.com
Facebook : Sunbelt Bonaire


Huis van de maand januari bij Harbourtown Real Estate

Punt Vierkant  36

Deze perfect onderhouden villa met een apart gastenverblijf ligt op een absoluut unieke locatie direct aan zee met maar liefst 20 meter kustlijn! De villa biedt een ruime lichte woonkamer (met zeezicht!) Met luxe open keuken en grote bijkeuken. De ruime gastenslaapkamer met badkamer bevindt zich eveneens op de begane grond. Op de bovenetage de grote mastersuite met geweldig uitzicht en luxe ensuite badkamer. Aparte wasruimte en een zeer grote en iets kleinere werkkamer die indien gewenst aangepast kunnen worden tot 3 slaapkamers met 3 badkamers

Eveneens te koop de naastgelegen kavel met maar liefst 25 meter! kustlijn en toegang tot zee. Interessant investeringsobject en 1 van de weinige nog beschikbare zeekavels!

Rocargo

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Harbourtown Real Estate:

Adres : Kaya L.D. Gerharts 20
Telefoon : +599 717 5539
E-mail : info@harbourtownbonaire.com
Website : www.harbourtownbonaire.nl
Facebook : Harbourtown Real Estate


Huis van de maand januari bij Qvillas

Kaya Gob. N. Debrot 14

Centraal gelegen in Playa aan de Kaya Gob. Debrot op nummer 14, vindt u dit verrassend leuke huis. Veel ruimte, modern ingericht, veel privacy en vlakbij de boulevard en Kralendijk. Het huis geeft u een ruimtelijk gevoel, met 2 grote slaapkamers met en-suite badkamers en 2 inloopkasten, en een mooie woonkamer en keuken die van alle gemakken is voorzien. Ook is er een kantoor. 

Via een deur in de keuken of vanuit een van de slaapkamers loopt u de mooie porch op met grote eettafel en veel privacy. Hier kunt u genieten van de tuin die goed is onderhouden en gebruik maken van de jacuzzi voor een verfrissende dip. U vergeet bijna dat u zo dicht bij het centrum van Kralendijk zit en op loopafstand van de prachtige Caribische Zee!

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Qvillas:

Kaya Gob. N. Debrot unit 9
Tel: +599 7170881
E-mail: info@qvillas.com
Website: www.qvillas.com
Facebook: Qvillasbonaire


Huis van de maand januari bij Sotheby’s

Terrace 34

Deze droomvilla met schitterend uitzicht heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers. De villa heeft een open lay-out concept, de woonkamer en de hoofdslaapkamer grenst aan het mooie terras met zwembad.

De kamers op het terras zijn uitgerust met op maat gemaakte zonneschermen. Het hele huis is ook uitgerust met aantrekkelijk geïntegreerde verlichting en zonweringbeglazing. Het huis heeft tevens een grote kelder met ruime garage. Dit geweldige huis is uniek gelegen op een van de mooiste locaties van Bonaire!

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sotheby’s:

Adres : Kaya L.D Gerharts 10
Telefoon : +599 717 1950 of +599 780 1810
E-mail : peter@sir-abcislands.com
Website : www.sir-abcislands.com
Facebook : Sotheby’s Realty Bonaire


Huis van de maand januari bij Bonaire Realty

Boutique Hotel en naastgelegen woning

Dit schitterend goedlopend boutique hotel is gelegen in een rustige woonwijk en op loopafstand van het centrum van Kralendijk.

Het hotel bevat 8 kamers met badkamer, douche en toilet. Daarnaast zijn er ook nog 4 ruime studio’s aanwezig met compleet ingerichte keuken. De studio’s zijn voorzien van douche en toilet. Alle kamers en studio’s zijn tevens voorzien van airconditioning.

De kamers en de studio’s zijn gebouwd rondom de centraal gelegen gazebo, waar men kan uitrusten op de lounge banken of waar in de ochtend een ontbijt wordt geserveerd. In een apart gebouw bevindt zich de receptie, de keuken, een wasserette met professionele machines, en een aparte ruimte voor het spoelen en opslaan van duikspullen.

De naast gelegen ruime woning is zeer geschikt als bewoning voor de eigenaar/beheerder van dit hotel. Deze woning is bij voorkeur te koop, tezamen met het hotel. De woning is voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 porches en een terras met aparte berging. 

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Bonaire Realty :

Adres : Terramar Building, Unit #5
Telefoon : +599 786 4740
E-mail : info@bonairerealty.com
Website : www.bonairerealty.com
Facebook : Bonaire Realty

________________________________________________________________________________________

Huis van de maand januari bij RE/MAX Paradise Homes

Crown Ridge 19

De villa te Crown Ridge 19 is gelegen in de rustige en gewilde woonwijk van Sabadeco. Deze luxe moderne woning heeft de zeldzame combinatie van uitzicht op zee EN op loopafstand naar het strand/duikplek Andrea I.

De woning biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, kantoor, garage, ruime woonkamer met volledig ingerichte keuken, 3 veranda’s/patio’s ​​op de wind dus verkoeling waait altijd door het huis. Het turkooisblauwe zwembad omgeven door palmbomen en tropische aanplantingen is de perfecte plek om te entertainen.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij RE/MAX Paradise Homes :

Adres : Kaya Grandi 24A
Telefoon : +599 717 7362
E-mail :  info@bonairehomes.com
Website : www.bonairehomes.com
Facebook : REMAX Bonaire

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo