Bonaire

Broers Taty en Tonky Frans openen deuren eigen windsurfschool “The Frans Paradise”

Broers Taty Frans (links) en Tonky Frans (rechts) in hun surfschool.

Kralendijk – op 30 december 2018 is de nieuwe windsurfschool van Taty Frans en Tonky Frans officieel geopend. “The Frans Paradise”. Ze geven windsurflessen en verhuren foil en beginners spullen in sorobon Lac.

Na lang gedroomd te hebben van een eigen school hebben the Frans brothers de stap genomen; het openen van een eigen surfschool. “Het duurde even om de juiste papieren te ontvangen om te kunnen starten, maar we zijn nu eindelijk begonnen. Het is pas een begin, vanaf nu willen we “the Frans paradise” laten groeien tot het uiteindelijk behalen van onze droom. Dit begin is een stap in de goeie richting.” Aldus de Frans broers.

De locatie van de surfschool is op een andere plek in de baai dan de overige windsurfscholen. Het water bij de school is zowel diep als ondiep, wat ideaal is voor mensen die les nemen maar ook voor al ervaren windsurfers die uitdaging zoeken.

“Voor ons is windsurfen deel van ons dagelijkse leven. We genieten van de tijd op het water, it never gets boring. Dit is wat wij ook aan anderen willen laten zien, het genieten van de watersport. Dit is iets wat wij natuurlijk niet kunnen leren aan mensen maar hopelijk wel overdragen.”

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo