Bonaire

Eilandelijk platform criminaliteitsbeheersing van start

Kralendijk – Het Eilandelijk Platform Criminaliteitsbeheersing (EPC)  is van start gegaan. Dit platform is in het leven geroepen om criminaliteit tegen het bedrijfsleven in kaart te brengen en terug te dringen. In dit platform pakken de politie, justitie, overheid, brancheorganisaties en ondernemers gezamenlijk lokale en regionale veiligheidsproblemen aan.

Het platform is in het leven geroepen nadat duidelijk werd dat de criminaliteitsproblemen die betrekking hebben tot ondernemingen alleen in goede samenwerking effectief en snel aangepakt kunnen worden.

1200

Dit jaar zullen wij vanuit het EPC diverse preventieve projecten starten / voortzetten die zowel voor de burger, toerist en ondernemer op Bonaire van belang zijn.

Mocht u vragen hebben voor het EPC of wenst u aan te sluiten aan het platform dan kunt u via albertus.tehennepe@bonairegov.com contact opnemen met de voorzitter.

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo