Bonaire

Bonaire komend jaar host voor de PWA freestyle windsurf kampioenschappen

Foto Kiyohisa Kuma Hosono

Kralendijk – In april zullen voor de derde keer de PWA wereldkampioenschappen Freestyle Windsurfen plaats vinden op Bonaire.

PWA World Tour is een door de PWA (Professional Windsurfers Association) gehouden wereldtour in het windsurfen. De windsurfers doen een groot aantal landen aan met verschillende condities. Er wordt gevaren in verschillende disciplines, onder andere wave, freestyle en slalom.

De freestyle kampioenschappen zullen op Bonaire gehouden worden van 9 tot 13 april op Sorobon Beach. Er zullen windsurfers en pers van over de hele wereld aanwezig zijn tijdens dit event.

Forsa is de draaiende motor achter dit grote evenement. FORSA stimuleert jongeren door grote en avontuurlijke activiteiten te organiseren die het WE-gevoel en de vaardigheid om samen te werken te stimuleren. Zo krijgen jongeren de kans om te groeien. Met de organisatie van Forsa PWA Worldcup Windsurfing Bonaire richt het bedrijf zich op de ontwikkeling van langetermijneffecten waarbij de eigen windsurf-PRO’s van Bonaire de rolmodellen zijn voor de jongeren. In het bijzonder voor sociaal achtergestelde en risicovolle jongeren.

Maar er zijn sponsors en donaties nodig om het budget kloppend te krijgen. Daarom is er een Gofundme opgezet. Spreekt dit evenement je aan en wil je hieraan bijdragen dan kan dit via de onderstaande link en voor vragen en ideeën kun je email sturen aan: forsapwabonaire@gmail.com

https://www.gofundme.com/forsa-pwa-world-cup-bonaire

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo