Nieuws van Bonaire

Open dag defensie afgesloten met receptie op de Zr.Ms. Zeeland

Kralendijk – Afgelopen zondag is de open dag van defensie afgesloten met een besloten receptie aan boord van de Zr. Ms. Zeeland. Verschillende gasten konden op deze receptie genieten van een hapje en een drankje onder muzikale begeleiding van “Mimoun Himmit and the healers”. 

De open dag van 16 december j.l. de defensie was een groot succes. Rond de 2000 bezoekers hebben deze bezocht. Er waren verschillende activiteiten voor de Bonairiaanse jeugd zoals o.a. een hindernisbaan. 

Op de foto: Plaatsvervangend Commandant der Zeemacht in het Caribisch gebied Kapitein ter Zee Jan Willem Boone (l), de gezaghebber Edison Rijna (m) en commandant Zr. Ms. Zeeland kapitein-luitenant ter zee Paul Bijleveld (r).
Deel dit artikel