Bonaire

Lezers van Bonaire.nu bedankt en hele fijne feestdagen gewenst

Het was een heel bijzonder en mooi jaar voor ons, mede dankzij u, onze lezers en onze adverteerders. Wij verheugen ons en kijken uit naar een plezierige voortzetting in 2019. Namens het gehele TEAM van Bonaire.nu bedanken wij u en wensen wij u en uw familie prettige feestdagen en een heel gezond 2019 toe.

Wij zetten graag een heel mooi initiatief in “the Spotlight” Al 11 jaar zamelen  het team van SunRentals Bonaire cadeautjes in voor Pasku Briante names de Bonaire Outreach Youth Foundation van Dennis Martines.

Ook dit jaar gaat SunRentals Bonaire zich weer inzetten om zoveel mogelijk cadeautjes in te zamelen. 

De kadootjes hoeven niet ingepakt te worden, ze worden samen met alle andere cadeautjes in een grote doos verpakt, zodat ieder kind een even groot cadeau krijgt.

Help mee ieder kind een onvergetelijke kerst te geven, dit jaar wordt geprobeerd tijdens het Pasku Briante feest een echt kerstdis te organiseren. Ieder kind aan een mooi gedekte tafel met een cadeautje. Ook jij helpt mee, toch?

Cadeautjes kun je afgeven bij SunRentals Bonaire, Kaya Grandi 65 (Ma-Vrij van 8-5 en op Za van 8-4)

Rocargo

Wij doen mee, u toch ook?

Deel dit artikel