Nieuws van Bonaire

Gedeputeerden Martis en Cecilia tevreden met renovatie zuidpier

GEDEPUTEERDEN MARTIS EN CECILIA TEVREDEN MET RENOVATIE ZUIDPIER 

Kralendijk – Donderdagmiddag hebben gezaghebber Edison Rijna en havenmeester Günther Flanegin de gedeputeerden Hubert Martis en Edsel Cecilia uitgenodigd om hen op de hoogte te brengen van de werkzaamheden die verricht zijn op de Zuidpier.

Havenmeester Günther Flanegin heeft uitgelegd wat er allemaal gedaan is aan de pier, onder andere het proces van cementeren onder de pier en het materiaal dat daarbij gebruikt is, de wijzigingen in de manier van het plaatsen van de fenderblokken en informatie gegeven over de nieuwe afmeerpaal en de nieuwe asfaltlaag.

Tot slot heeft dhr Flanegin de gezagsdragers verteld wat er nog meer moet gebeuren voordat de pier helemaal af is. De gedeputeerden Martis en Cecilia waren onder de indruk van de informatie over de werkzaamheden die op de Zuidpier plaatsgevonden hebben.    

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo