Nieuws van Bonaire

Pleegzorgdag met liefde en plezier

 

Kralendijk – Jeugdzorg & Gezinsvoogdij (JGCN)  heeft zondag 2 december samen met pleegouders een onvergetelijke pleegzorgdag gevierd. De pleegzorgdag was in het bijzonder gericht op pleegouders en het dankbare werk dat zij verrichten. De speciale dag stond in het thema ’Zo knoopt het oude touw zich aan het nieuwe touw’. Het dagprogramma bestond uit gezinsactiviteiten, een smakelijke lunch en leuke cadeautjes om de pleeggezinnen mee in het zonnetje te zetten. Want door hun bijzondere toewijding en inzet betekenen zij een liefdevol verschil in het leven van dankbare kinderen.

Rocargo

Gedurende het jaar zoekt JGCN pleegouders om, daar waar nodig, kinderen te helpen aan een tweede thuis. Pleegouderschap betreft een moedige maar tedere daad en wordt gedaan vanuit het hart. Met een hart voor kinderen toonde JGCN daarom een dankbaar gebaar en reikte op deze bijzondere dag uit naar potentiële pleegouders.

JGCN blikt terug op een geslaagde dag en bedankt de pleeggezinnen en vrijwilligers voor hun aanwezigheid.

Heeft ook u interesse in pleegouderschap of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met JGCN via 715 7201 of stuur ons een mail via info.jeugdzorgcn@jeugdzorgcn.com.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo