Adoptiedier

Adoptiedier “Elvira” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) zullen wij regelmatig een berichtje delen van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : ELVIRA

Gouden mandje gezocht voor onze Elvira ❤️

Elvira is samen met haar broertje op straat gevonden waar zij ondervoed en onder de cactussen rond liepen. Haar broertje vond al snel zijn eigen huisje en Elvira kwam bij ons in de opvang terecht.
Elvira is een lief en makkelijk hondje. Ze kan goed overweg met andere honden en loopt prima aan de lijn. Wij schatten haar ongeveer een halfjaar en verwachten dat ze best groot zal worden. Wie kan dit mooie, ontzettend lieve meisje een gouden mandje bieden?

 

FKK Animal rescue
Flor di Cuba 40
Kralendijk Bonaire
Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

 

Deel dit artikel