Nieuws van Bonaire

Gedeputeerden knippen lint door van Club Chinezen op Bonaire

Kralendijk – Zondagmiddag hebben op Bonaire woonachtige Chinezen de opening verricht van hun club ‘Chinese Association of Bonaire’ op de weg naar Lac. Dhr Yan die voorzitter is van de vereniging heeft de Bonairiaanse gemeenschap ervoor bedankt dat Bonaire nu hun tweede huis is geworden. Dhr Yan vertelde dat sinds 2006 het idee was gerezen om een club op te richten voor de Chinezen die op Bonaire wonen en nu is dit werkelijkheid geworden. Ook de Consul Generaal van China gevestigd op Curacao dhr Jhang Weixin sprak lovende woorden en feliciteerde alle aanwezigen met de nieuwe club.

De gedeputeerden Edsel Cecilia, James Kroon en Hubert Martis waren deze middag aanwezig en samen met leden van de club hebben zij het lint doorgeknipt en zodoende de opening van het nieuwe gebouw verricht. Vóór het officiële gedeelte heeft gedeputeerde Edsel Cecilia het woord gericht aan de aanwezigen, waarbij hij naar voren bracht dat wat als een droom begon nu werkelijkheid is geworden. Gedeputeerde Cecilia vertelde dat deze Chinese club een voorbeeld kan zijn voor andere nationaliteiten die op ons eiland wonen om ook hun club op te richten. Tot slot heeft gedeputeerde Cecilia namens het Bonairiaanse eilandbestuur de Chinese gemeenschap gefeliciteerd en hen succes toegewenst met hun nieuwe aanwinst.    

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo