Nieuws van Bonaire

Openingsuren en bereikbaarheid STINAPA-hoofdkantoor en Washington Slagbaai National Park 29 en 30 november

STINAPA BONAIRE – Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix van Nederland brengt een bezoek aan Bonaire van 28 november tot en met 1 december 2018. Zij bezoekt het eiland op uitnodiging van de Stichting Nationale Parken Bonaire (STINAPA Bonaire). STINAPA is lid van de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) waarvan prinses Beatrix beschermvrouwe is. Tijdens dit bezoek zullen er enkele wijzigingen zijn in de openingstijden en de bereikbaarheid van het STINAPA-hoofdkantoor en het Washington Slagbaai National Park.

Op donderdagochtend 29 november bezoekt prinses Beatrix het hoofdkantoor van STINAPA. Hier krijgt ze uitleg over het behoud en de bescherming van de natuurparken op Bonaire, d.w.z. het National Marine Park Bonaire en het Washington Slagbaai National Park. Om deze reden zijn zowel het STINAPA-hoofdkantoor als het Washington Slagbaai National Park gesloten op donderdag 29 november tot 11.00 uur. ‘ S Middags is het hoofdkantoor geopend tot 16.00 uur en het Washington Slagbaai National Park is open tot 17.00 uur.

Op vrijdagochtend 30 november bezoekt prinses Beatrix het Washington Slagbaai National Park. Na een welkom en rondleiding door het bezoekerscentrum, wordt het park bezocht met terreinwagens. Na het bezoek spreekt de prinses met de parkwachters, onderzoekers en medewerkers van het Washington Slagbaai National Park. Op vrijdag 30 november is het Washington Slagbaai National Park geopend op reguliere openingstijden van 8:00 tot 17:00 uur, maar zal minder toegankelijk zijn dan normaal. 

Deel dit artikel