Adoptiedier

Adoptiedier “Polar” in het zonnetje

 

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) zullen wij regelmatig een berichtje delen van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : POLAR

Polar is een reutje van ongeveer 6 jaar oud. Polar is een ontzettend lieve hond die gek is op aandacht, spelen en knuffelen. Polar heeft helaas erg veel meegemaakt wat ook wel te zien is aan zijn littekens. Wij zijn daarom opzoek naar een rustig huisje voor Polar. Polar is gek op puppy’s, maar met een andere rustige hond verwachten wij ook geen problemen. Wie geeft deze lieve grote knuffelbeer het rustige liefdevolle plekje wat hij zo verdient?

 

 

 

Fkk Animal rescue
Flor di Cuba 40
Kralendijk Bonaire
Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Rocargo

 

Deel dit artikel