Nieuws van Bonaire

Bonaire 2019 Readers Choice Awards

Door : Tourism Corporation Bonaire (TCB)

Kralendijk (15 november 2018) – Tijdens de DEMA-show in Las Vegas werd Bonaire gehonoreerd door de vertegenwoordigers van Scuba Diving Magazine. Bonaire ontving een plakkaat voor de 2019 Scuba Diving Magazine Readers Choice Awards. Bonaire heeft in totaal 7 prijzen toegekend gekregen.

Op de eerste plaats ontving Bonaire een prijs voor “Shore Diving” die al 26 jaren achter elkaar in ontvangst wordt genomen en daarnaast ook een prijs voor “Macro Diving”. Op de tweede plaats een prijs voor Duiken voor Beginners, op de derde plaats een prijs voor Geavanceerd Duiken en op de vierde plaats een prijs voor de Beste Duikbestemming, Onderwaterfotografie en de Beste Waarde.

Deze prijzen bewijzen dat het duikproduct van Bonaire uniek is en veel potentieel heeft. Bonaire staat bekend als een Divers Paradise en het blijft één van onze belangrijkste producten. Deze prijzen worden vermeld op digitale platforms en in de database van Scuba Diving Magazine, die wereldwijd een groot bereik heeft, aldus Malinda Hassell, Marketing Manager van Tourism Corporation Bonaire. Daarnaast is Tourism Corporation Bonaire in gesprek gegaan met Dive Operators en partners over de verbetering van het duikproduct van Bonaire. Op het moment analyseren wij ons huidige product, wat we te bieden hebben, een blik op andere duikbestemmingen, onze riffen en de marine en veel andere onderwerpen. Veel Caribische eilanden zijn hard bezig om hun eiland als duik bestemming te promoten. Wij moeten hier ook rekening mee houden, omdat dit een impact kan hebben op ons duik markt. In 2019 gaan wij voor een verfrissing van het duikproduct van Bonaire, dit zal in samenwerking zijn met al onze duik gerelateerde partners en operators.

Namens de TCB willen wij Bonaire feliciteren met het winnen van deze topprijzen.

Deel dit artikel