Nieuws van Bonaire

Uiterlijk 31 maart 2019 krijgt Bonaire een DigiD balie

 

Op 14 november had Unkobon een gesprek met de heer Knops, de staatssecretaris van BZK. In dit gesprek zegde de heer Knops toe dat uiterlijk 31 maart 2019 een DigiD balie zal worden geopend op Bonaire. De balie zal worden geplaatst bij de Belastingdienst Caribisch Nederland.

Rocargo

DigiD is een afkorting van Digitale Identiteit. Met een DigiD kunnen Nederlanders met één inlogcode elektronisch terecht bij  overheidsdiensten. Het kan worden aangevraagd op de website van DigiD.

Net als Nederlanders die in het buitenland wonen moeten Inwoners van de BES eilanden naar een speciale DigiD balie om hun activeringscode te ontvangen. Begin van dit jaar is een DigiD balie op Aruba geopend. Unkobon heeft in januari gevraagd op welke termijn er op Bonaire een DigiD balie zal worden geopend.

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo