Nieuws van Bonaire

OLB beter op de hoogte van sociale media mogelijkheden

Kralendijk – Woensdag 14 november heeft Erik Jan Koedijk een sociale media masterclass verzorgd aan het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB). Digitale media wordt ook Bonaire steeds belangrijker. Het OLB wil in de toekomst hier ook meer mee doen in haar dienstverlening.

In de sociale media masterclass hebben de medewerkers geleerd hoe sociale media beter ingezet kan worden in een publieke organisatie. Daarnaast is er ook dieper ingegaan op de verschillende ontwikkelingen op het gebied van sociale media. Cyber security en strategie ontwikkeling kwamen o.a. ook naar voren tijdens de masterclass.

De medewerkers die hebben deelgenomen, vonden deze sociale media masterclass geslaagd. De verstrekte informatie kunnen zij toepassen in het verbeteren van de dienstverlening van het OLB.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo