Bonaire

Zondag 18 november Wandeling- Triathlon-Zeilwedstrijden- Viswedstrijd

Registratie in nu open ! kom langs bij Budget Marine aan de kaya Neerlandia om je in te schrijven van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur en zaterdag tussen 9.00 – 12.00 uur op Zaterdag. Deelname aan de Triathlon, Zeil-, en Viswedstrijden kost $15 en is inclusief een  T-shirt en een waterfles. ($12 voor jeugd tot en met 12 jaar) zolang de voorraad strekt. De wandeling kost slechts $5 en dit is inclusief een waterfles.

De 6.4km Wandeling start bij de rotonde in Hato, langs de zeepromenade, naar de grote kerk in Playa, dan via de Kaya Korona naar de Kaya Amsterdam en terug naar de rotonde in Hato..

Voor de Triathlon is er de keuze tussen de korte of de langere versie. De langere is 750 mtr zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. De korte is 375 mtr zwemmen, 10 km fietsen en 2.5 km hardlopen.  De triathlon kan individueel of als team gedaan worden. Teams kunnen uit 2 of 3 personen bestaan. Doe mee als een competitor of gewoon voor een leuke manier om aan je conditie te werken.

De regels voor de viswedstrijd zijn simpel; breng je zwaarste vis per boot of auto naar de vissers pier naast Kas di Regatta om te laten wegen tussen 13.00-16.00 uur. Er zijn prijzen voor de zwaarste Tonijn, zwaarste Dorado en zwaarste Wahoo.

De zeilwedstrijden hebben er een nieuwe categorie bij – Foils – De windsurfers gaan samen met de kite surfers in 1 klasse racen, de Hydro-foils. Doe mee of kom kijken naar alle actie bij Kas Regatta..

Kom langs bij Budget Marine en schrijf je nu in!

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo