Nieuws van Bonaire

Minister van Justitie van Aruba, Dhr Andin Bikker bezoekt Bonaire

Kralendijk –– Mr Andin Bikker, minister van justitie van Aruba, heeft maandagochtend een beleefdheidsbezoek afgelegd bij gezaghebber Edison Rijna. Minister Bikker was vergezeld van zijn adviseur Milko Baiz en procureur generaal Alexander van Dam. Als blijk van waardering heeft gezaghebber Rijna het wapen van Bonaire bij de minister opgespeld en de betekenis ervan uitgelegd. Ook heeft dhr Rijna de minister een set manchetknopen cadeau gedaan. Minister Bikker heeft op zijn beurt de gezaghebber een pen overhandigd.

Later op de dag heeft de gezagsdrager Stichting Krusada Bonaire bezocht en aldaar gesproken met de directeur Junni Josefina. Ook is de minister op bezoek geweest bij Mental Health Caribbean, waar hij gesproken heeft met de manager Marcelino Mauricio. Aan het eind van de dag heeft minister Bikker vergaderd met de Nederlandse minister van justitie Sander Dekker.

Deel dit artikel