Nieuws van Bonaire

De Study & Career Event 2018 op Bonaire introduceert een windmolen

Vandaag vindt de study and Career Event 2018 plaats bij Jong Bonaire van 13.00 tot 18.00 uur. Dit jaar is een grote windmolen te zien. Jan Graafland de ontwerper is op uitnodiging van BanBoneiruBek naar Bonaire gekomen en heeft de windmolen op de Study & Career Event opgebouwd.

De windmolen staat als prototype opgesteld en is voor het eerst op Bonaire te bezichtigen. Jan Graafland wil op Bonaire deze windmolen aan het jongeren publiek tonen, omdat hij denkt dat Bonaire in de toekomst niet alleen zonnepanelen gaat gebruiken, maar ook windmolens. Hiervoor zijn veel technische mensen nodig voor installaties in de kunuku’s. Deze windmolen kan gemiddeld 7 kub water per etmaal omhoog pompen.

Kom naar de Study & Career Event op Jong Bonaire voor meer informatie.

Geopend van 13 uur tot 18 uur.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo