Nieuws van Bonaire

Een huis kopen op Bonaire ? De leukste huizen van november

Een huis kopen op Bonaire? Wij zetten hieronder de leukste koopwoningen op Bonaire voor je op een rij. Alle makelaars op Bonaire hebben natuurlijk een eigen website waar een uitgebreid aanbod aan koopwoningen op staan. Wij zetten de leukste huizen van deze maand in de spotlight. Wanneer je op de foto van een huis klikt ga je direct naar de makelaars website toe waar je contact kunt opnemen voor meer informatie en waar je meer foto’s en informatie over het huis kunt vinden.

Huis van de maand november bij Caribbean Homes

Crown Villas 20-21

Deze Zuid-Amerikaanse, in hacienda-stijl geïnspireerde villa in een chique wijk is uniek in zijn soort! Een lange onverharde oprijlaan leidt naar de hoofdingang waar plaats is voor 2 auto’s. Wandel door de uitgestrekte, mooie tuin welke rijk is aan weelderig groene planten en een zee aan bloemen; de bestemming is nog mooier dan de weg ernaar toe. Deze villa heeft een prachtig terras met een unieke blikvanger: een groot stenen Palapa in Marokkaanse stijl met een ingebouwde loungebank.

De passaatwind zorgt voor een aangename bries, waardoor het de perfecte plek is voor een ‘Happy Hour’ terwijl je de zon ziet ondergaan in de zee. Als u liever verkoeling zoekt in het water, dan is het slechts een paar stappen naar het meandervormig zwembad met ingebouwde Jacuzzi! Geniet van uw passievrucht mojito – en het heerlijke uitzicht – op een van de barstoelen in het zwembad.

Deze Crown Villa heeft het allemaal: 4 slaapkamers, 4,5 badkamers, een open woon- en eetkamer, grote buitenruimte, zwembad, Jacuzzi, een ‘grand entrance’ door de tuin en nog veel meer. Wilt u meer weten over deze prachtige villa? U kunt het allemaal lezen op onze website, waar u tevens een video vindt van deze villa en ons prachtige eiland Bonaire.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Homes:

Adres :Plasa Reina Juliana 6
Telefoon : +599 717 4686
E-mail : info@caribbeanhomesbonaire.com
Website : www.caribbeanhomesbonaire.com
Facebook : Caribbean Homes Bonaire


Huis van de maand november bij Sunbelt Realty

El Pueblo 9

De groene oase, het schitterende uitzicht over de Caribische zee, het fraai gelegen zwembad, de verkoelende wind op het overdekte terras, de prettige indeling van de slaapkamers (3 en 2 badkamers), het prachtige zicht op de heldere sterrenhemel vanaf het dakterras. Wij zijn er van overtuigd dat elk van deze faktoren u zal overtuigen om deze villa te willen kopen. El Pueblo 9 is fraai gelegen op de eerste rij op de hoge klifrand waardoor u zowel schitterend uitzicht heeft alsmede rustig en ongestoord kunt genieten van uw villa.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sunbelt Realty:

Adres : Kaya Grandi 41
Telefoon : +599 717 6560
E-mail : info@sunbeltbonaire.com
Website : www.sunbeltbonaire.com
Facebook : Sunbelt Bonaire


Huis van de maand november bij Harbourtown Real Estate

Belmar 8

Belmar ligt direct aan zee in de populaire woonwijk Belnem op slechts 10 minuten van het centrum van Kralendijk. Een goed onderhouden appartement op de begane grond op een absolute toplocatie! Het heeft een grote woonkamer met schuifdeuren naar het riante overdekte terras met een werkelijk prachtig uitzicht over de Caribische Zee. Twee slaapkamers en 2 badkamers en een luxe open keuken. Met een duikschool op locatie, zwembad en toegang tot zee.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Harbourtown Real Estate:

Adres : Kaya L.D. Gerharts 20
Telefoon : +599 717 5539
E-mail : info@harbourtownbonaire.com
Website : www.harbourtownbonaire.nl
Facebook : Harbourtown Real Estate


Huis van de maand november bij Qvillas

Crown Terrace 72

Crown Terrace 72 is een vrijstaand huis, gelegen in de fijne en rustige buurt Sabadeco. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over het gehele eiland en de zee. De villa heeft 3 slaapkamers, allemaal met airconditioning, en 2 badkamers. Het heeft een moderne en complete keuken die is voorzien van een koraalstenen vloer, net als de woonkamer en het aangrenzende terras. Er is nog een ruimte die gebruikt wordt als  kantoorruimte. Deze ruimte heeft werkelijk prachtig uitzicht en is voor meerdere doeleinden geschikt. Neem een duik in uw privé zwembad en geniet van het zonnige weer en de ‘Bonairiaanse’ wind in uw tropische tuin.  Er kunnen meerdere auto’s worden geparkeerd op eigen terrein, waaronder in de carport die zich onder het huis bevind. Hier vind u eveneens meerdere bergruimten.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Qvillas:

Kaya Gob. N. Debrot unit 9
Tel: +599 7170881
E-mail: info@qvillas.com
Website: www.qvillas.com
Facebook: Qvillasbonaire


Huis van de maand november bij Sotheby’s

Punt Vierkant

Een prachtig groot huis in de wijk Belnem met uitzicht op zee en gebouwd op de wind. Ruim buitenleven, groot terras, buitenterras met pergola, loveseat gebouwd in de waterkant, trap naar de zee, palmbomen met buitenverlichting, open woonkamer inclusief zitkamer, eetkamer en keuken, bijkeuken, slaapkamer en grote badkamer , aparte logeerkamer en gasten badkamer, groot open kantoor met gebieden met sanitair om te zetten naar 3 slaapkamers en badkamers, wasruimte op de bovenste verdieping, schone tuin, apart gastenverblijf met slaapkamer, badkamer, keuken, wasplaats, woonkamer en eigen patio .

3 slaapkamers (met opties voor extra 3 slaapkamers)
3 badkamers (met opties voor extra 3 badkamers)

Bouw moderne Europese stijl, hoogwaardige materialen, bedraad voor zowel 110 volt en 220 volt elektra naar alle gebieden, inclusief externe elektra en verlichting pergola door de zee. Modern 30 zonnepaneelsysteem, extra grote generator met grote brandstoftank.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sotheby’s:

Adres : Kaya L.D Gerharts 10
Telefoon : +599 717 1950 of +599 780 1810
E-mail : peter@sir-abcislands.com
Website : www.sir-abcislands.com
Facebook : Sotheby’s Realty Bonaire


Huis van de maand november bij Bonaire Realty

Sabadeco Shores 7 + naastgelegen kavel

Deze oceanfront villa heeft een unieke zeer rustige ligging midden in de natuur met een schitterend uitzicht over zee. De dolfijnen zwemmen als het ware in uw eigen achtertuin.

De villa bestaat uit 3 levels en heeft 5 slaapkamers met en-suite badkamers en beschikt over 2! keukens. Het middelste level beschikt over zeer veel leefruimte met uitzicht over de tropische tuin en het (magnesium) zwembad met aangrenzende gazebo direct aan zee en kan ook gebruikt worden als atelier of een ander soort van werkruimte

Aan de voorzijde van het huis, direct naast de poort, bevindt zich een vrijstaande woning  met 2 slaapkamers, 1 badkamer een keuken en een porch. Dit woonhuis is geschikt om (apart) te verhuren, maar kan ook dienst doen als beheerders woning.

Het unieke design van de villa is perfect voor de caribische manier van leven. Het midden van de villa is volledig opengelaten en laat het licht en de wind binnen maar de zon buiten. De slaapkamers en ensuite badkamers zijn gesitueerd rondom deze ‘binnenplaats’.

Adres : Terramar Building, Unit #5
Telefoon : +599 786 4740
E-mail : info@bonairerealty.com
Website : www.bonairerealty.com
Facebook : Bonaire Realty

Deel dit artikel