Nieuws van Bonaire

Adoptiedier “Star” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) zullen wij regelmatig een berichtje delen van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : STAR

Hondje van de week Star is een heel bijzonder hondje wat een hoop heeft meegemaakt in het verleden. Star was erg verwaarloosd en dat is ook de reden waarom zij bij ons binnen is gebracht. Wij denken dat ze ongeveer 3 jaar is. Vanaf dag 1 heeft Star ons laten zien wat een lief en zachtaardig hondje ze is. Ze is gek op aandacht en houdt van knuffelen. Als er mensen zijn die ze niet kent kan ze soms wat verlegen zijn, en zoekt ze haar eigen plekje op. Zodra ze ziet dat het goed is vindt ze het allemaal prima. Star is heel lief en makkelijk met andere honden. Wie wordt er verliefd op dit lieve koppie?

 

Fkk Animal rescue
Flor di Cuba 40
Kralendijk Bonaire
Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo