Nieuws van Bonaire

Nos ta Biba di Naturalesa-TV aflevering 10 watergebieden

Nos ta Biba di Naturalesa-TV aflevering 10 watergebieden
“Nos ta biba di Naturalesa” (We leven van de natuur) is het motto voor alle communicatie over de leefomgeving en de natuur op Bonaire door het Openbaar Lichaam Bonaire.
Sinds begin dit jaar brengen zij in samenwerking met uiteenlopende projecten op het eiland deze video serie uit. Deze aflevering gaat over watergebieden. Je kunt alle afleveringen op hun website terugkijken via deze link

Julianka bekijkt samen met Fernando Simal hoe de overheid een nieuw vogelparadijs aanlegt met gezuiverd afvalwater. Caren Eckrich laat zien hoe leuk het is om vogels te kijken. En Monalisa Domacassé legt uit waarom het Gotomeer haar favoriete plek is om foto”s te maken. Bekijk de hele video :

Deel dit artikel