Nieuws van Bonaire

MBO Bonaire wint silver op World Skills Americas

MBO Bonaire wint silver op World Skills Americas

Richmend Anthony, Kenrick Bernabela en docente Niyana Faneyte

Bonaire heeft een zilveren medaille gewonnen bij de “WorldSkills Americas Chile 2018” . Team Bonaire, bestaande uit Richmend Anthony en Kenrick Bernabela, wist tijdens dit spannende toernooi de tweede plaats te bemachtigen in het onderdeel Solar Panels. Peru was de grote winnaar.

Rocargo

Team Bonaire, met studenten van MBO Bonaire gecoacht door docente Niyana Faneyte, kon grote landen als Colombia en Brazilië achter zich laten. World Skills is een internationaal toernooi dat om het jaar wordt georganiseerd. Tijdens dit toernooi strijden landenteams in verschillende beroepsvaardigheden en gaat het er om welk team het meeste vakmanschap kan laten zien.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo