Nieuws van Bonaire

Vlaggenparade en Kinderparade

Kralendijk – Wij zijn nog maar één week verwijderd van de Regatta en wij kunnen best stellen dat de voorbereidingen voor de Bonaire Regatta 2018 voorspoedig verlopen. Zoals reeds bekend, begint de Regatta op 10 oktober en eindigt op 13 oktober 2018.

Rocargo

Dit jaar zijn er twee parades tijdens de Regatta week. De eerste parade is de fameuze Vlaggenparade – Flag Parade – die op woensdag 10 oktober plaatsvindt. Wij verzamelen om 6 u. ‘s middags bij het Skal-gebouw in Playa Pabou. Elk land komt met hun eigen vlag, klederdracht en muziek. Ook Hype Events is aanwezig met muziek tijdens deze parade. Om 7.30 u. komt de parade aan bij het hoofdpodium in het Wilhelminapark. Wij rekenen op de deelname van alle landen die hier op Bonaire vertegenwoordigd zijn.

Op donderdag 11 oktober nodigen wij alle kinderen uit in het Wilhelminapark om deel te nemen aan onze Kinderparade. ‘s Middags om 6 u. precies gaat de Kinderparade van start. Ook de dansers van de DSD-dansschool doen mee aan onze parade, die als thema ‘Blue Destination’ heeft. Wij vragen daarom aan de kinderen die meedoen om zich in het blauw te kleden. Om 7 u. is de Kinderparade terug in het Wilhelminapark waar er optredens zijn van de DSD-dansschool, leerlingen van de Kolegio Kristu Bon Wardador en de muziekgroep FMK, bestaande uit jongeren die krioyo-myziek maken.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo