Nieuws van Bonaire

Informatiebijeenkomst: ‘Zakendoen met Suriname’

Op vrijdag 5 oktober 2018 organiseert Internationaal Ambitieus in samenwerking met de Kamer van Koophandel en Stagebureau Bonaire de informatiebijeenkomst ‘Zakendoen met Suriname’. Internationaal Ambitieus staat bekend als de organisatie die bedrijven verbindt en begeleidt naar internationaal zakendoen binnen de 9 landen waar het Nederlands één van de voertalen is.

Tijdens deze bijeenkomst wordt het belang van internationaal zakendoen voor zowel lokale ondernemers als de economie van Bonaire toegelicht. Tevens wordt er aandacht besteed aan de subsidies die de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) daarvoor ter beschikking stelt.

De eigenaren van Internationaal Ambitieus, Silvino Seymor en Pascal Fredrik, zullen de marktkenmerken, kansrijke sectoren en economie van Suriname nader belichten. De informatiebijeenkomst staat in het teken van de aanstaande handelsmissie naar Suriname, maar ook van het internationale congres dat Internationaal Ambitieus in Suriname organiseert in die week. Voor het congres zijn er naast de lokale organisaties ook bedrijven aanwezig uit Aruba, Curaçao en Nederland. De handelsmissie is van 13 tot en met 15 november. Het congres vindt in diezelfde week plaats.

Voor de informatiebijeenkomst van 5 oktober zullen de heren Seymor en Fredrik speciaal overvliegen naar Bonaire. De bijeenkomst is van 10:00 tot 12:00 bij de Kamer van Koophandel aan Kaya Amsterdam 23. Aanmelden kan via de website van internationaalambitieus.com

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo