Nieuws van Bonaire

Contour Global Kids-project van Beach Tennis Bonaire van start

Beach Tennis Bonaire en Contour Global Bonaire B.V. organiseren, in samenwerking met de naschoolse opvang, gratis beach tennis voor kinderen uit verschillende buurten. De organisaties sloegen de handen ineen om kinderen een ervaring te bieden die bijdraagt aan de sociale en sportieve ontwikkeling. 

Het project start met 16 kinderen van de naschoolse opvang in Rincon. Iedere maandag worden de kinderen opgehaald in Rincon en naar de velden bij Coco Beach gebracht. Daar krijgen ze les in de beginselen van het beach tennis. Na iedere training staat een verfrissend drankje klaar bij Coco Beach. Het project duurt 1 schooljaar waarin kinderen uit vier verschillende wijken een introductie krijgen in de snel groeiende sport.

Op maandag 1 oktober was de officiële kick-off van het project. De kinderen van de eerste groep ontvingen een t-shirt uit handen van de projectsponsor: Contour Global Bonaire B.V.

Zoals alle initiatieven van Beach Tennis Bonaire is ook dit project volledig georganiseerd door vrijwilligers. De stichting bedankt alle betrokkenen voor hun inzet en Contour Global Bonaire B.V. voor de financiering en het vertrouwen.

Contour Global Kids-project van Beach Tennis Bonaire van start Contour Global Kids-project van Beach Tennis Bonaire van start

Rocargo
Deel dit artikel