Nieuws van Bonaire

Politieberichten van vrijdag 21 september t/m maandag 24 september 2018

Op vrijdag 21 september vond omstreeks 21.00 uur een aanrijding tussen een auto en scooter plaats op de Kaya Korona. De auto reed richting Playa op de Kaya Korona en de bestuurder zag de scooter de Kaya Korona oprijden vanuit de Kaya Tintorero. De scooter reed recht op de auto af waardoor ze botsten. De bestuurder van de scooter werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. 

Later op dezelfde avond werd aangifte gedaan dat een lucht compressor van het merk IR Ingersol vanuit een garagebedrijf aan de Kaya Industria Pariba was weggenomen. 

Op zaterdag 22 september werd omstreeks 02.15 uur een man met initialen T.v.d.V. op de Kaya Internashonal aangehouden wegens openbare dronkenschap. Hij reed op een scooter en vormde gevaar voor zichzelf en andere weggebruikers.

In de middaguren van 22 september kreeg de politiecentrale omstreeks 15.45 uur melding over een bewusteloze 2-jarige jongen bij het strand Te Amo. Het ambulance personeel dat  ter plekke kwam legde de jongen in stabiele zijligging en haalde water uit de longen. Het slachtoffer is daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische controle.

In de nachtelijke uren zondag 23 september werd omstreeks 02.45 uur een man met initialen B.I.C. in verband met openbare dronkenschap op de Kaya Boneiru aangehouden.

Gedurende de ochtend van zondag 23 september werd aangifte gedaan van vernieling van een auto. De auto stond voor een woning aan de Kaya Yolanda geparkeerd. Tussen 24.00 uur en 06.00 uur werd de voorruit door onbekenden vernield. 

Deel dit artikel