Nieuws van Bonaire

Opening route Tras di Montaña

Laat u verrassen door het unieke gebied tussen Kralendijk en Rincon. Dit landelijke gebied heet Tras di Montaña, wat betekent: achter de berg. Na Bara di Karta en Rincon heeft POP Bonaire nu ook dit gebied toegankelijk gemaakt voor recreanten en toeristen.

In Tras di Montaña zijn een auto- en fietsroute en twee wandelingen uitgezet. U kunt Aletta’s geitenboerderij en de Botanical Garden bezoeken. Bij het openlucht museum Tanki Maraka kunt u picknicken en barbecueën.

Rocargo

Er is een plattegrond gemaakt, met veel aandacht voor inheemse fruitbomen en belangrijke Bonaireaanse bomen. Op de website Explore-Bonaire.com staat alle informatie over deze route en de routes in Bara di Karta en Rincon.

De plattegrond is verkrijgbaar bij de TCB. De officiële opening van de toeristische route vindt plaats op donderdag 27 september bij Felt di Snip.

Deel dit artikel