Nieuws van Bonaire

Winnaars kleurwedstrijd Muurschilderij TWR ontvangen prijzen

Winnaars kleurwedstrijd Muurschilderij TWR ontvangen prijzen

Foto’s en verslag door M. Domacassé

Afgelopen zaterdag was de prijs uitreiking van de kleurwedstrijd in de studio van TWR.
Anaira (6), Gabin (8), Leonardo (11|), Algaron (12) en Michelle (18) wonnen met hun kleurplaat een badhanddoek met daarop het muurschilderij van TWR, zonnebril en een waterflesje.
Mien, de moeder van Anaira (6), vertelt dat haar dochter bijna de hele zomervakantie druk is geweest met kleuren. ‘Precies op de laatste dag van inlevering was ze klaar met de tekening’.

Michelle is de winnaar in de leeftijdsgroep 16-99, Michelle zit op het MBO en studeert voor ontwerper. ‘Normaal schilder ik, maar ik vond het erg mooi om te doen’, zegt ze. Algeron, winnaar in de 12-15 leeftijdsgroep vond de schildpad het mooist om te kleuren.

De prijzen werden uitgereikt door Jonas Fischer, technisch directeur van TWR Bonaire.
‘Totaal zijn er zo’n dertig kleurplaten ingeleverd. Alle inzendingen zijn erg goed gedaan. Er is veel creatief talent op Bonaire. Het kiezen van de winnaars was een moeilijke beslissing’ aldus Salome Fischer, lid van de jury.

Mariette Oosterhoff, TWR Marcom Director, vertelt: ‘We hebben de kleur wedstrijd georganiseerd omdat 2018 een bijzonder jaar voor ons is. In januari is onze zender versterkt naar 450 Kw waardoor het bereik van ons radio station is verdubbeld. In dit feestjaar hebben we voor de volwassenen het dagboekje Alimento pa e Alma in het Papiamentu uitgegeven. Voor de kinderen hebben we deze grote kleurplaat laten maken van ons onderwater muurschilderij. De kleurplaat kan nog steeds worden uitgeprint vanaf de website van TWR Bonaire’. http://www.twrbonaire.com/news/view/437/2018/07-02/twr-coloring-contest

Deel dit artikel