Geen categorie

Karel’s Beach Bar, Bonaires enige restaurant op het water

Middenin Kralendijk vind je Karel’s, Beach Bar. Sinds 1987 bestaat het restaurant, dat is gebouwd op een pier welke in de Caribische zee staat. Vanaf het terras heb je een prachtig zicht over het water, Klein Bonaire en de boulevard. De sfeer is gezellig en relaxed. Je kunt kiezen of je plaats neemt aan de bar, een tafel in de schaduw of je kan heerlijk aan een hoge tafel in het zonnetje zitten.

Van ontbijt tot een dinner

Bij Karel’s kun je vanaf acht uur ’s ochtends terecht voor een ontbijt, op de kaart vind je diverse ontbijt gerechten. Wil jij eens ontbijten met traditionele gerechten die door de Bonairianen gegeten worden? Ook dan zit je bij Karel’s goed! Een traditioneel Bonairiaans ontbijt bestaat uit: twee eieren, Pasteitje of pompoen pannenkoek, worstje, fruit, geroosterd brood en een glas mimosa.

Lunch

Ga je voor een bagel een broodje een wrap of toch die lekkere hamburger? Er is bij Karel’s Beach Bar genoeg keus, op de kaart vind je altijd wel iets dat jij lekker vindt. Het kiezen is het enige wat lastig is.

Diner

Dineren bij Karel’s rond zonsondergang is een echte belevenis, door het open karakter van deze fantastische plek op het water kun je echt genieten van de zonsondergang. Wanneer het straks donker wordt en de verlichting op het terras aan gaat voel je de sfeer en ga je een mooie avond te gemoed. De dinerkaart heeft zoveel opties van Sushi tot Steak en vele vegetarische opties.

Cocktails en koude drankjes

Wanneer het diner er op zit kun je nog heerlijk nagenieten aan de bar of lekker aan je tafel blijven zitten en een cocktail bestellen. Tot middernacht kun je genieten van heerlijk drankjes.

Reviews

We hebben 2x gegeten bij Carl’s waar het eten zeer goed is en het uitzicht formidabel. We zaten lekker op het eind van de pier met uitzicht over de haven. Zowel overdag als avonds is dit uitzicht geweldig. Ze hebben voldoende keus en een goede kwaliteit.

Ik heb hier in de 9 dagen dat ik op Bonaire was 3x gegeten, zo leuk vond ik het hier. Het personeel is echt super vriendelijk. De tweede keer, dat ik hier kwam werd ik al herkend en vriendelijk begroet dat ik er weer was, super leuk natuurlijk! Je kunt als je vlak bij het water zit, de meest prachtige vissen zien zwemmen echt een bijzondere ervaring. Het personeel houdt je in de gaten maar geeft je ook voldoende ruimte om rustig te eten en van de prachtige omgeving te genieten… kortom echt een plek waar ik vaker zal komen, wanneer ik weer op het eiland ben.

Openingstijden

Bar & RestaurantMaandag t/m zondag8.00 – 0.00 uur
Keuken Maandag t/m zondag8.00 – ?? uur

Contact

Kaya J.N.E. Craane 12
Kralendijk
+599 717 8434
Website
Facebook

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo