Nieuws van Bonaire

Politieberichten t/m woensdag 19 september 2018

 

Op zondag, 16 september, omstreeks 03.40 uur, werd een 37-jarige man op straat onwel ter hoogte van de Kaya Dradu. Het ambulancepersoneel probeerde de man ter plekke te reanimeren waarna hij met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De man met de initialen E.F.S. is in het ziekenhuis overleden. Het levenloze lichaam is in beslag genomen voor verder onderzoek. 

Op maandag 17 september werd aangifte gedaan van inbraak in een toeristische accommodatie aan de Kaya Breda. Tussen 19.30 uur en 22.00 uur hebben onbekenden de schuifdeur geforceerd en hebben onder andere een flatscreen tv en twee telefoons van het merk Samsung weggenomen. 

Op dinsdag 18 september werd een man met initialen U.A.C. van 30 jaar, op de Kaya Sonmontuno aangehouden wegens het overtreden van de Opiumwet BES.

Op dezelfde dag werd ook een man met initialen Y.J.G.V. van 39 jaar, op de Kaya Barakuda aangehouden wegens overtreding van de Vreemdelingenwet BES.

Deel dit artikel