Nieuws van Bonaire

Gedeputeerde James Kroon tevreden met werkzaamheden kruising Kaya Caribe-Kaya Amsterdam

Kralendijk –– Vrijdagmiddag heeft de gedeputeerde die belast is met infrastructuur, dhr James Kroon, een kijkje genomen bij de werkzaamheden die plaats vinden op de kruising Kaya Caribe – Kaya Amsterdam.

1200

Dhr Bishop, die de werkzaamheden superviseert, heeft samen met dhr Zwiers, die verantwoordelijk is voor de werkvoorbereiding, gedeputeerde Kroon van informatie voorzien over de voortgang van het werk op de kruising.

Dhr Zwiers verzekerde dat als alles volgens plan verloopt, verwacht kan worden dat op 24 september de straat weer opengesteld zal worden voor automobilisten. Gedeputeerde James Kroon is er tevreden mee dat de werkzaamheden zo snel vorderen en heeft de twee medewerkers bedankt voor de informatie die hij heeft ontvangen. 

Deel dit artikel