Nieuws van Bonaire

Tourism Week en Taste of Bonaire

 

Kralendijk (14 september 2018) – In verband met de Wereldtoerismedag op 27 september 2018 organiseert Tourism Corporation Bonaire (TCB) een ‘Tourism Week’ met verschillende open dagen van 24 september tot 30 september.

Het doel van de Tourism Week van dit jaar is om het bewustzijn te vergroten over hoe belangrijk de toeristische sector is voor ons eiland. Door de mogelijkheid te bieden om de diensten achter de schermen te ervaren, stellen we de branche open om niet alleen door het interessant te maken voor de lokale gemeenschap om in deze sector te werken of studeren, maar ook om het belang en de diversiteit van activiteiten binnen onze toeristische sector te begrijpen.

Toerismegerelateerde bedrijven die deelnemen aan de Tourism Week zijn bijvoorbeeld: Buddy Dive Resort, Mangazina di Rei, Courtyard by Marriott Dive Resort, Woodwind, Echo, Bonaire Tours en Vacation en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op onze Facebook-pagina @ TourismCorporationBonaire voor de verschillende specials en open huis schema.

Als afsluitend evenement van de Tourism Week heeft TCB op zaterdag 29 september 2018 weer een Taste of Bonaire. Het evenement vindt plaats in het Wilhelmina Park van 18.00 tot 22.00 uur. Het thema voor dit evenement is “TOERISME”.

Zoals altijd zal het programma gevuld zijn met muziek, dans en verschillende stands met eten en kunstnijverheid. JC Music & Friends zal de menigte entertainen en ook presentaties van verschillende dansgroepen.

We willen zowel de lokale bevolking als onze bezoekers uitnodigen om te komen genieten van een ander evenement van Taste of Bonaire dat plaatsvindt op 29 september 2018 in het Wilhelmina Park.

Deel dit artikel