Nieuws van Bonaire

Meer dan twintig deelnemers cursus geschiedenis en cultuur

KRALENDIJK — Meer dan twintig personen hebben de cursus geschiedenis en cultuur van Bonaire, georganiseerd door de FuHiKuBo, gevolgd. De deelnemers kregen aan het einde van de cursus een certificaat uit handen van Bòi Antoin die de cursus heeft gegeven.
De stichting FuHiKuBo (Fundashon Históriko Kultural Boneriano) organiseert de laatste acht jaar een cursus geschiedenis van Bonaire. Vorig jaar werd dit uitgebreid met cultuur. Dit houdt in ongeveer 15 uur les.
Andre Nahr heeft ook een lezing gehouden over de ecologie van Bonaire. Sedney Marten had een presentatie over architectuur van het eiland. De cursus werd zaterdag afgesloten met een natuurwandeling om ook enige kennis te krijgen van de flora, fauna en topografie van Bonaire.
Gezien de vele interesse die er is komt er een nieuwe cursus vanaf donderdag 20 september. De cursusdagen zijn op donderdag 20, dinsdag 25 en donderdag 27 september van 19.00 tot 21.00 en ook op de zaterdagen 22 en 29 september van 14.00 tot 17.00. Wil je deze graag bijwonen, of wil je meer informatie, geef je dan op vóór woensdag 19 september of bel met de krant Èxtra
Telefoon 717-8482 
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo