Nieuws van Bonaire

Workshop voor personen die belangstelling hebben in “greenhouses” voor groente en fruit

Kralendijk – In het kader van het groente- en fruitprogramma waarbij alle scholen een ‘greenhouse’ krijgen, organiseert het Departement van Volksgezondheid van de Directie Samenleving en Zorg een aantal workshops voor allen die belangstelling hebben voor het planten. Het doel is om meerdere mensen van buiten school te werven, die over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om ons te helpen onze scholen in de toekomst te ondersteunen op het gebied van planten.

De workshops zijn gratis. Elke workshop voor de deelnemers die niet op school werken bestaat uit 5 theoretische sessies en drie praktische sessies van elk 3 uur, die plaats vinden van 9 u. ‘s ochtends tot 12 u. ‘s middags. De theoretische sessies voor de genoemde groep vinden plaats op 11, 14, 15, 18 en 19 september. De praktische sessies voor de genoemde groep vinden plaats op de volgende data: 12, 13 en 17 september.

Voor deelname kan tot op maandag 10 september ingeschreven worden bij het Departement van Volksgezondheid van de Directie Samenleving en Zorg bij mw Sharine Loozen-Janga of mw Maira Vaseur via telefoonnummer 717 2211.    

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo