Nieuws van Bonaire

September collectemaand van het Prinses Wilhelmina Fonds

Kralendijk – De maand september is de collectemaand voor de Stichting Prinses Wilhelmina Fonds Bonaire. Gezaghebber Edison Rijna was vrijdagmiddag de eerste persoon die bij de Sentro La Union een geldbedrag stopte in de collectebus van de Stichting Prinses Wilhelmina Fonds om zodoende de collectemaand in te luiden.

Sentro La Union is een woning die door Stichting Mariadal ter beschikking is gesteld van Stichting Prinses Wilhelmina Fonds Bonaire informatie kunnen krijgen over o.a. preventie van kanker. Voordat de naam van de woning onthuld werd, vertelde gezaghebber Rijna in zijn toespraak dat hij bijzonder blij was dat de stichting nu haar eigen woning heeft waar door middel van een LED bord preventie gestimuleerd kan worden. Tot slot heeft de gezaghebber alle instanties bedankt die op een of andere manier een bijdrage hebben geleverd, zodat de stichting nu over een eigen informatiekantoor kan beschikken. 

Deel dit artikel