Nieuws van Bonaire

Beach Tennis Bonaire succesvol op NK

Foto: van links naar rechts: Dick ter Burg, Jan Wachtmeester

Op zondag 2 september hebben Jan Wachtmeester en Dick ter Burg Beach Tennis Bonaire (BTB) vertegenwoordigd tijdens het Nederlands Kampioenschap Beach Tennis in Scheveningen (NL). Met het bereiken van de halve finale waren zij een mooi visitekaartje voor Bonaire!

Rocargo

Het team was met een ‘wildcard’ rechtstreeks toegelaten tot het hoofdschema van het NK. Deze wildcard was mogelijk gemaakt door de goede samenwerking van BTB met de Nederlandse tennisbond, KNLTB.

De deelname aan het NK staat niet op zichzelf. BTB steekt veel energie in de ontwikkeling van de sport op Bonaire en in de promotie van het eiland als sportieve bestemming. Bonaire wordt door deze inzet steeds beter zichtbaar op de kaart van de internationale beach tennis community.

BTB is bijzonder trots op de prestatie van Jan en Dick op het NK en ziet het als een enorme stimulans om de sport door te blijven ontwikkelen op Bonaire.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo