Bonaire

Barracuda’s waterpolo toernooi 7-8-9 september

Barracuda's waterpolo toernooi 7-8-9 september

Door Pam Teitel, Barracuda’s

Wat normaal is geworden voor Bonaire, is natuurlijk op de meeste plaatsen uniek. Zonder een zwembad moeten we het beste maken van wat we hebben. Wat we hebben is een prachtige waterkant. Daar vind je dagelijks de Barracuda’s van alle leeftijden die zwemmen en waterpolo oefenen. Er zijn teams voor alle leeftijdsgroepen beginnend van 6-7 jaar tot en met Masters.

Vorig schooljaar ging de club één keer per maand naar Curaçao om steeds tegen een andere leeftijdsgroep te spelen. Dit jaar komt Curaçao naar Bonaire. Kom deze vrijdagmiddag, zaterdag de hele dag en zondagochtend op de Noordpier kijken naar de jeugdspelers onder de 10 en onder de 12.

Middag sessies beginnen om 16.00 uur, ochtend sessies om 9.00 uur. Elk van de sessies zal openen met een spel van de selectie van Bonaire tegen de selectie van Curacao. Hierna volgen nog twee games per sessie waarbij de Bonaire en Curaçao-kinderen zijn gemixt tot 4 teams die strijden om het toernooi te winnen, teamwerk te leren en nieuwe spelers te ontmoeten.

Als je nog nooit waterpolo hebt gezien, kom dan dit weekend kijken op de pier en geniet van deze actiesport. Er zal  een overdekt zitgedeelte zijn. Wil je ook spelen, dan kun je informatie krijgen over hoe je kunt meedoen.

Van 21 – 23 september zal er een toernooi zijn in de “Sea Pool” voor Parke Tului voor het team van Under 14. Ben je tussen 12 en 14? Barracuda’s heeft meer spelers nodig in deze leeftijdsgroep. Als waterpolo niet jouw ding is, heeft Barracuda’s ook een zwemtraining die traint in het zeebad. Kom mee trainen of kijk op www.bonairebarracudas.org voor meer informatie.

Rocargo
Deel dit artikel