Nieuws van Bonaire

Gezaghebber Edison Rijna bedankt militairen voor hun aanwezigheid op ons eiland

Kralendijk, Op gezellige wijze heeft gezaghebber Edison Rijna donderdag in de middaguren zijn opwachting gemaakt bij het Esmeraldagebouw bij Punt Vierkant om de militairen te bedanken voor hun aanwezigheid hier op Bonaire en alle vrijwillige werkzaamheden dat ze hebben verricht voor Boneriaanse gemeenschap.

Naast het beoefenen van sociale patrouilles en een tactisch scenario, stond de aanwezigheid in teken van het uitvoeren van militaire bijstand tijdens de verhuizing van gedetineerden en goederen naar de nieuwe gevangenis. Daarnaast hebben de genisten van de eenheid diverse werkzaamheden verricht bij Aletta’s Goat Farm en stichting Uniek. Laatsgenoemde stichting is onder andere een uitzichtpost met zitjes rijker.

Foto – Defensie Caribisch Gebied

Foto – Defensie Caribisch Gebied

Deel dit artikelRocargo

Rocargo