Nieuws van Bonaire

Politieberichten van maandag 20 augustus t/m woensdag 22 augustus 2018

 

In de ochtenduren van dinsdag 21 augustus, werd een man met initialen L.J.A.A. bij een woning in Bario Sileisi aangehouden wegens heling.

Op dezelfde dag, in de avonduren, werd aangifte gedaan van inbraak in een toeristen accomodatie bij Punt Vierkant. Tussen 19.15 uur en 22.15 uur, hebben onbekenden de toegangsdeur vernield en zijn zo de woning binnengegaan. Er zijn onder andere een zilverkleurige iPhone 6S, een zwarte rugzak van het merk North Face, een Go Pro Hero type 6, duik accesoires, 2 witte iPad mini, een witte iPad R2, met zwarte hoes met stickers, een camera van het merk Polaroid, een zilverkleurige MacBook R, een zwarte iPad met een rood/zwarte hoes, een dameshorloge van het merk Rolex, een damesring van het merk Pomellatto en een zonnebril van het merk Rayban, weggenomen.

Deel dit artikel