Nieuws van Bonaire

Cruise markt in Rincon

 

Tourism Corporation Bonaire bereidt zich voor op het volgende seizoen. Gezien het volgende cruise seizoen drukker wordt, kwam TCB met het idee om een ​​culturele cruise markt in Rincon te organiseren. Deze markt is om de bezoekers over het eiland te verspreiden en een kans te geven aan vooral de mensen van Rincon.

De markt vindt plaats op de Plaza Commerce voor het tankstation in Rincon op elke cruise dag van 8 tot 16 uur. Het plan is om een ​​toeristisch informatie stand te hebben, verschillende stands met lokale handgemaakte producten, lokaal eten en drinken en entertainment.

Op zaterdag 25 augustus 2018 tussen 15.00 uur en 16.00 uur tijdens de Marshe Rincon Krioyo kan iedereen die geïnteresseerd is in het verkopen van producten of entertainment meer informatie ontvangen over de Rincon Cruise Market. De Marshe Rincon Krioyo is van 12.00 tot 19.30 uur op Plaza Commerce tegenover het tankstation in Rincon.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo