Nieuws van Bonaire

Politieberichten van vrijdag 17 augustus t/m maandag 20 augustus 2018

Op zaterdag 18 augustus werd aangifte gedaan van inbraak in een garage aan de Kaya Hulanda. Tussen vrijdag 17 augustus, omstreeks 19.30 uur, en zaterdag 18 augustus, omstreeks 08.00 uur, hebben onbekenden onder andere een  gele boormachine van het merk DeWalt, een grijze hogedrukreiniger en twee autostroom testers weggenomen. 

Op zondag 19 augustus vond omstreeks 02.30 uur een aanrijding met een scooter plaats op de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot ter hoogte van de Hato rotonde. De bestuurder van de scooter verloor de macht over het stuur waardoor de bestuurder en de medepassagier vielen. De bestuurder die op zijn hoofd was gevallen, was buiten bewustzijn en had een snee boven zijn linkeroog. De medepassagier had letsel aan haar rechterenkel. Beide slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Op dezelfde dag werd aangifte gedaan van inbraak een woning aan de Kaya Carlos A. Nicolaas. Tussen zaterdag 18 augustus omstreeks 18.00 uur, en zondag 19 augustus, omstreeks 19.15 uur, hebben onbekenden de achterschuifpui geforceerd en zijn zo de woning binnengekomen. Er is onder andere een televisie weggenomen.

Later op de avond van dezelfde dag werd omstreeks 22.50 uur, een vrouw met initialen I.E.A., van 52 jaar, bij een woning aan de Kaya Dr. J.G. Hernandez aangehouden wegens mishandeling met een wapen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo