Bonaire

Politieberichten van vrijdag 10 augustus t/m maandag 13 augustus 2018

Op vrijdag 10 augustus werd in de middaguren een verkeerscontrole gehouden ter hoogte van de Kaya Caribe. Hier zijn 11 auto’s gestopt en zijn er 3 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet kunnen laten zien van verzekeringspapieren.

Op zaterdag 11 augustus werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Bulevar E.E.G. er zijn onder andere vier videocameras van het merk Canon, twee laptops macbook air van het merk Apple, een iPad mini van het merk Apple, fotocamera van het merk Olympus, een GoPro camera, een duikcomputer van het merk Mares, een laptop van het merk Lenovo, een Nintendo DS en een leesbril van het merk Dolce & Gabbana. De inbraak heeft tussen 18.30 uur en 21.30 uur plaatsgevonden.

Op zondag 12 augustus vond omstreeks 03.30 uur een aanrijding plaats op de Kaya Internashonal ter hoogte van de ingang van de airport. Een auto  die vanuit Belnem kwam aanrijden botste tegen een stilstaand busje die op zijn beurt tegen de auto ervoor botste. De medepassagier van één van de auto’s klaagde over pijn  aan zijn benen en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle.

Op dezelfde dag werd in de ochtenduren een verkeerscontrole uitgevoerd op de Kaya Amsterdam. Hierbij zijn 6 auto’s gecontroleerd waarbij er 2 bekeuringen zijn uitgeschreven voor onder ander het niet in het bezit hebben van geldige verzekeringspapieren.

Later op de dag werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto. De auto stond langs de kant van de weg geparkeerd aande Kaya Playa Lechi. Tussen zaterdag 11 augustus omstreeks 19.00 uur en zondag 12 augustus, omstreeks 08.45 uur hebben onbekenden de autoradio van het merk Pioneer en toebehoren weggenomen. De auto was op slot.

Op maandag 13 augustus, omstreeks 1.20 uur, werd een man met initialen S.V. op de Kaya Internashonal tijdens een controle aangehouden wegens het overtreden van de Opiumwet. Tijdens de controle werden verschillende artikelen en op soft drugs lijkende substanties, als ook contant geld aangetroffen. Deze werden samen met een mobiele telefoon in beslag genomen.

Rocargo
Deel dit artikel