Bonaire

Openbaar Ministerie kan niks doen aan transactie-kosten MCB

Nieuwe politieuniformen

Het Openbaar Ministerie kan helaas ook niets doen tegen de transactie kosten die de MCB, ook bij boetes, in rekening brengt.

Door Harald Linkels

Kralendijk- Het Openbaar Minister (OM) zegt dat ook zij helaas niks kan doen tegen de transactiekosten van vijf dollar die de Maduro- & Curiëlsbank in rekening brengt bij het betalen van boetes of slachtoffervergoedingen aan de kassa van de bank.

“Bij het Openbaar Ministerie (OM) BES is hierover geklaagd, maar het OM kan hierin niets betekenen. De extra kosten worden opgelegd door de bank, niet door het Openbaar Ministerie BES. De extra kosten kunnen ook niet van de boetes of slachtoffervergoedingen worden afgetrokken”, aldus het persbericht van het OM, dat met een spreekwoordelijke knipoog lijkt te zijn geschreven.

Het OM-BES wijst er op dat de transactiekosten niet in rekening worden gebracht indien de overmaking via het online platform van de bank wordt betaald.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo